OK, dus het is tijd om het dak van je huis te vervangen. Misschien heb je al een tijdje in je huis gewoond of misschien heb je net een nieuw huis gekocht met de wetenschap dat het een beetje “opknappen” zou vereisen. Uw keuze van materialen en stijlen van dakbedekking is nog nooit zo groot geweest, en uw keuze moet rekening houden met een aantal factoren die we hieronder zullen bespreken. Wanneer het tijd is om het dak van uw huis te vervangen, zal Bowles Roofing er zijn om u te helpen bij het bepalen van de beste dakoplossing voor uw huis en uw budget.

Sleutels om te overwegen bij het kiezen van uw huizen Dakmateriaal

Het dak vervangen is een van de grotere investeringen die u ooit zult doen. Daarom moet het niet worden gemaakt zonder eerst verschillende factoren te evalueren, zoals:

• Hoelang blijft het dak dat ik kies het laatst? Wat is de levensverwachting van de materialen die u kiest voor uw nieuwe dak? Hoe lang ben je van plan om in huis te blijven? Als je van plan bent om lang in huis te blijven, kies dan een dakmateriaal dat een blijvende bescherming biedt tegen het weer dat we hier in Florida gewend zijn.

 
• Wat is de helling van uw dak? Hoewel je misschien de voorkeur geeft aan gordelroos boven andere materialen als je dak een lage helling heeft, is gordelroos niet altijd de beste keuze. Voor daken met lage hellingen, enkelwandige membranen en metalen dakbedekkingen zal een betere materiaalkeuze zijn. Dit komt doordat dit soort dakmaterialen betere waterafvoer mogelijk maken wanneer een dak een lage helling heeft. Voor daken met een steilere helling, zoals zadels, zaagtanden, heup- of motorkapstijlen, is gordelroos een uitstekende keuze en zal het water geen problemen opleveren.

• Zorg er op basis van het daktype van uw woning voor dat het structureel in staat is om het gewicht van de materialen die u overweegt te verwerken. In sommige gevallen, meestal in oudere huizen, kan het nodig zijn om de structurele integriteit van het huis te versterken om bepaalde materialen veilig te gebruiken. Een gediplomeerde en gekwalificeerde dakwerkprofessional kan de structuur van uw huis beoordelen en u het juiste advies geven over het gewicht dat het kan dragen.

opgenomen warmte

• Als u zich zorgen maakt over het milieuvriendelijk zijn, wilt u misschien de Metal Roofing-opties bekijken. Metalen Dakbedekkingsmaterialen worden vaak gemaakt van gerecyclede materialen. Metalen daken zijn extreem duurzaam, hebben een langere levensduur dan andere materialen, tot 50 jaar, en zijn extreem energiezuinig omdat ze reflecterende oppervlakken hebben. Dit vermindert de opgenomen warmte en vereist minder energie om uw huis op een aangename temperatuur te houden. Een ander voordeel is dat metalen daken niet brandbaar zijn, waardoor uw verzekeringspremie zelfs zou kunnen dalen.